MAGAZIN

TANJA SAVIĆ BUKVALNO U OBLACIMA: Muhamed je provozao avionom, ona van sebe


Pjevačica Tanja Savić našla je svoju sreću pored 11 godina mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića.

Muki je sada na svom Instagram profilu podijelio snimak na kojem se vidi kako Tanju i dvojicu prijatelja vozi avionom.

Muki je već godinama pilot, a proputovao je pola svijeta. Inače, Tanja je prije nekoliko dana na Instagramu demantovala navode da Muhamed postaje njen menadžer. Naglasila je da je to laž, te da ona menadžera ima.

Podsjetimo, Tanja je nedavno prvi put progovorila o novoj ljubavi i izabraniku.

-Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vrijeme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u eter stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to poslije svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude sretna i da malo bude upućena u moj život. Prioritet je da djeci bude dobro i meni je sreća moje djece najbitnija.

-Ja pazim na njihova osjećanja veoma, oni su u osjetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređuju neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vrijeme. Treba da se djeci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cijenim porodične vrijednosti i djeca su mi na prvom mjestu – kaže Tanja i otkriva kako su se ona i Muki upoznali, ali i da li je istina da ju je vjerio i da će se uskoro udati – rekla je pjevačica u emisiji “Premijera vikend specijal”.

The post TANJA SAVIĆ BUKVALNO U OBLACIMA: Muhamed je provozao avionom, ona van sebe appeared first on Crna Kutija.

Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci