MAGAZIN

TAJNA IZ SNJEŽANINOG DOMA: Pogledajte šta nikada ne preskače


Nakon višedecnijskog bavljenja javnim poslom, Snežana Đurišić, otkriva da van scene živi sasvim normalan život sa svim obavezama oko doma koje svaka žena ima.

Iako je njen posao vezan za muziku, i veselje i često iziskuje rad do kasnih sati, priznaje da ima svoje rituale bez kojih ne može da fukcioniše, ali da postoje dani kada ne želi da izađe iz kuće.

-Desi se rijetko, ali se desi dan da ne izađem iz pidžame. Rijetko, ali se desi, a dan mi započinje obično jutarnjom kafom koja je neizbježna i koja je uživanje i gustiranje, a onda idu obaveze – rekla je ona.

Postoje dva tipa jutarnjih ljudi- oni koji šute i oni koji su odmah spremni za dan i priču, a sada je Sneža otkrila kakvu atmosferu gaji dok ispija prvu kafu.

-Nekako, cijelog života sam imala sreću da se nije desio neko ko će taj ritual da mi pokvari, ili pokuša da ga poremeti, ajde da kažem tako. Mislim da je to sreća, imam utisak da ta jutarnja kafa i ta, ne znam da li je to navika ili osobina da šutim. Ja ustvari sve vrijeme kroz glavu provlačim šta mi valja činiti danas, šta ću po redu, kako ću i gdje ću, i tako dalje. Dešavalo se da skuham kafu i ponesem je sa sobom ako je neka gužva i moram da požurim.

Mnogi estradni umjetnici su slikali svoje kuće i promovisali, dok se Sneža drži toga da sve ono što je iza kapije je njeno i uspjeva da sačuva privatnost doma, te je progovorila na tu temu.

–Pitanje bi bilo sa moje strane da li i u koje svrhe služi slikanje i pokazivanje kuće, porodice unutra, šta se dešava u kupatilu, predsoblju, špajzu, kuhinji, dnevnoj sobi, u trpezariji, ne znam čemu to služi. Da li treba bosti oči ljudima, neko to nema, neko ima mnogo bolje, pa će da komentariše na ovaj i onaj način. Da li je to dobro uopšte i da li jednom pjevaču treba to uopšte – rekla je za Grand.

Pjevačica je mnogo puta isticala šta voli da sprema u kući za praznike ili obične dane te je dobijala razne predrasude da to nije istina, a sada je odgovorila šta misli o svemu tome:

-To je ono što oni vide kroz emisije koje gledaju nas, gledaju taj glamur, ta svjetla, te šljokice, sve to djeluje raskošno, za mnoge ljude fascinantno. I onda nas stavljaju u kategoriju ljudi koji nisu obični, jednostavni ljudi. Međutim, tvrdim da svaka žena koja ima djecu i porodicu mora da skuha ručak, mora nekad da obriše, čak i kada ima kućnu pomoćnicu, jer je to jednostavno sastavni dio života jedne žene koja ima muža i djecu– zaključila je pjevačica.

(Crna Kutija / Grand.nova.rs)

The post TAJNA IZ SNJEŽANINOG DOMA: Pogledajte šta nikada ne preskače appeared first on Crna Kutija.

Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci