MAGAZIN

SUDAR TITANA: Kume zapjevale jedna protiv druge


Duel između Milice Kostadinović (17) iz Ciriha i Valetine Cvetković iz Beča pamtiće se po brojnim iznenađenjima, ali i lavinom komentara stručnog žirija koji će se još dugo prepričavati.

Mlada Milica se sinoć predstavila pjesmama „Posljednji let“ i „Da, da, da“, dok je Valentina zapjevala „Dođi što pre“ i hit Zlate Petrović „Aj, vino, vino“

Djevojke su na sceni bile prava atrakcija i to ne samo zbog fantastičnih stajlinga, već i zbog onoga što je Saša Popović otkrio.

– Ja ne mogu da vjerujem da Milica i Valentina pjevaju jedna protiv druge! Čuo sam da se poznaju, a one su zapravo kume! Kako ste kume?- rekao je zbunjeno Sale, a Milica je odgovorila:

– Ja sam njoj rekla da bih baš voljela da budem sa njom u duelu. A to kako smo kume je baš komplikovano, pa da ne objašnjavam sada.

– Valentina je od mog bivšeg supruga rodica – otkrila je Miličina mama.

Foto: Printscreen

 

Žiri je odlučio da glasa u korist Valentine, koja osvojila šest glasova, dok je Ana Bekuta svoj glas dala mladoj Milici.

– Prvi kandidat, vrlo je talenetovana i razdragana. Lijepo pričaš znači da nisi uplašila. Lijepo si stilizovana i dotjerana. Onaj šešir ti skriva ljepotu, vodi računa. Što se Valentine tiče šteta je velika, kada počneš da radiš sa mentorom sve ovo lijepo što ću ti reći ode dođavola. A to je lijepo si pjevala – počeo je Boske a onda ga je Saša prekinuo, budući da je njegovih trideset sekundi za obrazloženje isteklo.

– Meni je jako stalo do njegovog mišljenja. Molim vas da završi. Nisam nikada dobila pozitivan komentar, a baš sam željela – rekla je Valentina, a Popović se našalio.

– Da li je moguće da nikada nisi dobila pozitivan komentar od Bosanca?! – šokiran je bio direktor, a potom odlučio da dozvoli Draganu da priča malo duže.

Scenski stajling i performans pohvalila je i Marija Šerifović, ali i iznijela niz kritika na račun njihovog pjevanja.

– Nemate pojma! Pojma nemate znači, ali Valentina je u prošlom krugu bila daleko bolja, ne znam šta se sad dogodilo?!? Milica je jako mlada i mora još mnogo da vježba. Vrati se, pa probaj opet jer ovo nije bilo dobro. Praštajte cure!- iskrena je bila Šerifovićeva, ali njen komentar doveo je do rasprave sa Sašom Popovićem.

– Nije baš tako kako Mara kaže. Ona kad vidi dobre ribe ona ide, rezanje znači!- dobacio je Sale, što je Maru izrevoltiralo.

– To nije tačno! To je glupo što govoriš i nema veze sa mozgom. Nevaspitano je bezobrano je i ogroman si seljak. Ljakse! Sjajno izgledate ali nemate pojma, niste dobro pjevale – pobunila se Marija, dok je Boske tvrdio da nije u pravu.

– Počni da govoriš istinu!- povikala je Marija na Bosanca.

Ipak, u njihovu raspravu umiješao se Popović koji je tvrdio da su obje takmičarke izuzetno atraktivne, kao i da su pjevale vrlo solidno.

Međutim, ovaj duel je izazvao raspravu među čuvenom osmorkom što je dovelo i do svađe ko je seljak, ali i ko je gdje rođen.

Da pjevanje nije bilo baš sjajno smatrale su i Viki i Bekuta, koja je jedina dala glas Milici kao vjetar u leđa.

– Ovo što je Marija rekla može da se kaže i na drugi način. Lijepe ste, talentovane, ali ovo večeras nije bilo dobro – dodala je Sneža, a njenom stavu priključila se i Ceca.

– Za nijansu je bila bolja Valentina. Inače, mnogo nestabilnosti, mnogo falša, ali izgledate prelijepo, tu greške nema. To nam i treba, ali poradite na tačnosti i ostanite prelijepe jer se i to traži! – poručila im je Svetlana.

 

Ipak, Sale je i dalje tvrdio da su kandidatkinje bile dobre, te se u svom stilu našalio:

– Ali ja kada bih pravio neku zabavu prije bih zvao vas nego Svetlanu zato što nemam dovoljno para da nju platim, jer je puno skupa – nasmijao je direktor sve, dok je Đorđe David bio kratak i jasan:

– Milica veze nema. Valentina, prva pjesma je okej, druga ne valja!

(Crna Kutija/grand)

The post SUDAR TITANA: Kume zapjevale jedna protiv druge appeared first on Crna Kutija.

Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci