LIFESTYLE

Sada je sve šokirala novim videom


Životni stil

Autor: Raport

Influencerica Ana Stanskovsky postala je viralna nakon što je objavila video u kojem je pokazala kako je istetovirala ime svog dečka posred čela te objavila kako nimalo ne žali zbog svoje odluke.

Stanskovsky, koja ima brojne tetovaže po cijelom tijelu, objavila je novi video i šokirala sve kad je priznala da je riječ o lažnoj tetovaži koju je potom obrisala s čela.

“Sve što želim reći je da žalim zbog svoje tetovaže… ali ne ove. Jer ovo zapravo nije prava tetovaža. A razlog zašto sam prevarila cijeli internet je taj što imam poruku za mlade ljude i sve ljude koji se žele tetovirati”, rekla je u videu koji je pregledan čak 32 miliona puta.

@anastanskovsky I regret my tattoo 😔 #facetattoo #tattoo ♬ original sound – Ana Stanskovsky

“Želim da svi znaju da sam požalila zbog svojih tetovaža i da ćeš ti možda požaliti zbog svojih kad ostariš. Kao osoba koja je potpuno prekrivena tetovažama, osjećam da je moja odgovornost da progovorim, podijelim svoje iskustvo, a kada me ljudi vide na društvenim mrežama, prvo što primijete na meni su moje tetovaže. Dakle, ako utječem na ljude, želim utjecati na njih na pravi način”, objasnila je.

Video njezinog priznanja izazvao je burne reakcije, a našlo se i zanimljivih komentara.

“Prekasno, već imam tetovažu na čelu”, našalila se jedna tiktokerica, a druga se nadovezala: “A što da ja sada radim sa tetovažom ‘Kevin’ na čelu?”

“Nisam ni mislio da imaš pravu tetovažu”, napisao joj je treći pratitelj, a neko poručio: “Ne žalim ni zbog jedne svoje tetovaže.”


društvene mrežeinfluensericeKoja je tvoja reakcija?

Povezani Članci