VIJESTI

Pjevačica koja je pala sa 24. sprata u Dubaiju navodno od oca KRILA DA IMA DEČKA – PressMedia – BH PORTAL


Pjevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala tokom pada sa 24. sprata u Dubaiju.

Njena misteriozna smrt i dalje intrigira javnost, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji iz života ove tragično nastradale pjevačice.

Posljednji detalji koji su privukli pažnju jesu fotografije na Instagram profilu nastradale Andrijane na kojima se može vidjeti tetovaža u obliku slova “R” koja je posvećena njenom bivšem dečku, kojeg je navodno krila.

Andrijana Lazić i Rade otpočeli su vezu 2021. godine kada je i nastala fotografija na njenom Instagramu, međutim njen otac Nebojša Lazić Zenga nije odobravao vezu svoje kćerke.

FOTO: ANDRIJANAALAZIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Njen otac Nebojša je bio jako vezan za Andrijanu, ona mu je bila zjenica oka. Imao je za nju velike planove. Osim državnog posla u Osnovnom sudu u Bijeljini gdje je radila, na šta je bio ponosan, posebno je isticao njene pjevačke mogućnosti, te uvijek govorio kako će ona daleko da dogura kao pjevačica. U svemu tome nije nalazio mjesta za njen privatni život i momke, te je često govorio : “Nema ona vremena za momke sada, treba da se posveti karijeri, prvo da napravi ime, a onda neka radi šta hoće”. Andrijani je otac bio glavna figura i uzor u svemu, tako da nije čudo što veza sa Radetom nije potrajala, imao je on svoje prste u tome – otkrio je izvor za Republiku.

Oglašavanje. Pomjerite dalje da nastavite čitati.

Inače, Andrijana sa pomenutim dečkom ima samo jednu zajedničku fotografiju, što govori da njihova veza ipak nije potrajala.

IzvorKoja je tvoja reakcija?

Povezani Članci