MAGAZIN

Nova PlayStation ručna konzola rasprodata za samo dva dana


Iako zahtijeva stalnu internet-konekciju, prema svemu sudeći, postoji veliko interesovanje za ručnom PlayStation konzolom, jer je ovaj sistem već rasprodat za samo dva dana

Sony PlayStation Portal ručna konzola je zanimljiv uređaj, koji koristi Sonyjev Remote Play servis za striming naslova s korisnikove kućne konzole na prenosivu periferiju.

Iako zahtijeva stalnu internet-konekciju, prema svemu sudeći, postoji veliko interesovanje za ručnom PlayStation konzolom, jer je ovaj sistem već rasprodat za samo dva dana.

Kako javlja Eurogamer, odlaskom na PlayStation Portal preko PSDirect, otkriveno je da je nosivi uređaj trenutno izlistan kao nedostupan i u SAD i u Velikoj Britaniji.

Iako nisu poznate konkretne brojke o prodaji, činjenica da se sistem rasprodao tako brzo na dva glavna tržišta sugeriše da PlayStation Portal i Remote Play uređaji imaju znatno veću publiku nego što je možda i sam Sony očekivao.

Osim toga, izvještaji tvrde da će uređaj u budućnosti podržavati cloud streaming, pa Sony u svom vlasništvu ima pravi hit – PlayStation Portal.

Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci