VIJESTI

Nakon radnika KJKP Rada, oglasio se i Sarajlija: “On je nasrnuo na mene pred suprugom”


 

Advokat Kenan Ibrahimpašić, u svojstvu punomoćnika A. Ć. koji je u petak navečer bio akter incidenta sa uposlenikom KJKP Rad, obratio se našoj redakciji sa drugom stranom priče.

Reakciju prenosimo u cijelosti:

“Naime, ne stoje navodi koje ste objavili u vezi napada na radnika KJKP Rad na Dobrinji sinoć, a koje ste preuzeli sa stranice KJKP Rad.

Moj klijent je ovdje oštećeni, jer je zaposlenik KJKP Rad prvi napao moga klijenta koji se nalazio sa svojom suprugom i koji je došao u garažu da parkira vozilo i koja je očevidac događaja. U tom momentu dok su se nalazili u garaži isti mu je prišao i obraćao se povišenim tonom prema njemu iz razloga što je vozio djete po garaži u autu i odatle je revoltiralo uposlenika bez ikakvog razloga i da je onda isti prišao i prvi ga napao.

Ovom dodajmo da je moj klijent od uposlenika KJKP Rad takoder dobio prijetnje po život, svakako koje ćemo u ponedjeljak prijavit, a iste imaju obilježja krivičnog djela Ugrožavanje sigurnosti prema KZ FBIH.

Moj klijent znači nije napao nego se branio u samoobrani. Također je zadobio i on povrede za sto imamo medicinsku dokumentaciju. Toliko možemo reći u ovo moment i radi dalje istrage.”

Podsjetimo, iz Rada su objavili da je njihovog uposlenika napao jedan od korisnika garaže u naselju Dobrinja te da je radnik zadobio povrede u predjelu lica.

Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci