MAGAZIN

IZABRANI i POVLAŠĆENI: Karleuša objavila spisak estradnjaka sa kojima je u dobrim odnosima


Pjevačica će tako od sada na nastupima, pored svojih hitova, u repertoar uvrstiti i pjesme malobrojnih kolega koje su o njoj imale lijepe reči u javnosti.

To je svojim pratiocima na Instagramu otkrila sama Jelena, koja je naglasila da su ti pjevači izabrani, zaštićeni i povlašćeni sa njene strane.

  • Od sad, pored mojih pjesama, na nastupima pjevam i pjesme kolega koje su imale divne riječi za mene i koje su me podržavale. Znači, da krenemo redom: Indira, Stoja, Dragana Mirković, Milica Pavlović, Dado polumenta, Vesna Đogani, Didi Džej, Mira Škorić, Rozga, Bekvalac, Emir Lapsus, Vesna Zmijanac, Sanja Vučić, Elma, Đani, Indi, Mimi Mercedes, Sajsi, Devito, Ana Bekuta, Selma, Saša Matić, Jovana Tipšin, Ljupka Stević, Ivana Boom Nikolić. Ovo je spisak izabranih, zaštićenih i povlašćenih pjevača. Izabrani ljudi – napisala je JK.
    Karleuša se nakon toga, posebno osvrnula i na Stojanku Novaković Stoju, pa joj je uz snimak sa jedne svadbe na kojoj Stoja u transu pjeva “Nešto mi govori” dok je svatovi kite novcem, napisala sljedeće:
  • Ovo je hit i ovo je pjevačina! Ako iko treba da puni arene, to su ovakve žene, ovakve energije i sa ovakvim decenijskim hitovima! Kakva kraljica – pohvalila je Jelena Stoju, a onda objavila i snimak na kome ona pjeva Senidinu pjesmu “Riplej”.
    (Crna Kutija/kurir)

The post IZABRANI i POVLAŠĆENI: Karleuša objavila spisak estradnjaka sa kojima je u dobrim odnosima appeared first on Crna Kutija.

Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci