MAGAZIN

ELMA SINANOVIĆ ZA “Crna Kutija”: Grudi ističem koliko treba, neka ih sada takve kakve su


Elma Sinanović se poslije pauze od prije par godina uspješno vratila na estradnu scenu što potvrđuje i informacija da će za doček Nove 2024. godine pjevati u jednom od najelitnijih hotela u Beogradu, zajedno s kolegom Dejanom Matićem.

-Vjerujem da ćemo napraviti dobar novogodišnji štimung. Očekujem da u publici ne budu samo Beograđani, jer na mojim nastupima redovno bude i po 10-20 posto publike koja me prati i dolazi iz svojih mjesta bilo gdje da pjevam. Vjerujem takođe i da moj kolega Dejan Matić ima takve vjerne fanove i prijatelje koji vole da ga slušaju i dolaze iz Austrije i sa drugih prostora kada su tako neki bitni koncerti i kada je prilika da se dobro provedu.

Za novogodišnji nastup, kao i za sve veće koncerte, pjevačicama je vrlo važno i kako će se obući… Vi se, čini mi se, sve ove godine držite jednog prepoznatljivog stila, pa vas prate komentari i da biste mogli provokativnije da se oblačite?

-Istina je da se cijelog života tako oblačim, neobavezno, da se ne ističem puno, ali ponekad i sama sebi kažem da bi malo više trebala tome da se posvetim i da se više potrudim. Međutim, najčešće se dešava, što mi je loša navika, da se oblačim u ‘pet do 12’ što nije dobro, pogotovo za nas na estradi, jer lijepo je čuti dobru pjesmu, ali ljudi žele i da vide, i da ste i lijepo obučeni, frizirani, da ste istakli šta treba istaći (smijeh). Mene u tom nekom smislu često pitaju za grudi, za veličinu, da li mi možda smetaju, a ja kažem neka ih sada takve kakve jesu. Mislim da ih ističem koliko ja mislim da treba i tako će da bude i dalje – kaže Elma.

Slavica Danilović

The post ELMA SINANOVIĆ ZA “Crna Kutija”: Grudi ističem koliko treba, neka ih sada takve kakve su appeared first on Crna Kutija.

Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci