VIJESTI

Dok je pozirala nakon odbrane diplomskog, momak je iznenadio pitanjem: ‘Hoćeš li se udati za mene?'”


Bijeljinka Jelena Vasiljević doživjela je iznenađenje svog života nakon što je istog dana diplomirala i dobila neočekivani prijedlog za brak od svog momka Stefana Trifkovića. Ovaj romantični čin zabilježen je na Instagramu, gdje su čestitke paru počele nizati.

Jelena je diplomirala na Fakultetu poslovne ekonomije u Bijeljini, a njen diplomski dan postao je posebno emotivan kada je Stefan, njen dečko sa kojim je u vezi već pet godina i sedam mjeseci, odlučio postaviti pitanje: “Hoćeš li se udati za mene?”

Jelena je priznala da nije imala pojma o Stefanovom planu, budući da nisu ranije razgovarali o tome, a Stefan je želio da prijedlog izgleda spontano i posebno. Cijela situacija je Jelenu ostavila zbunjenu i pozitivno šokiranu.

– Iskreno bila sam baš zauzeta obavezama oko fakulteta odnosno oko diplomskog rada i diplomiranja, te nisam ni u jednom trenutku mogla naslutiti da će se tako nešto desiti samo par trenutaka nakon što sam diplomirala. Bila sam mnogo zbunjena i pozitivno šokirana, ako tako mogu reći. Nismo o tome nikada razgovarali, i kada bismo pričali o tome nekako je skretao temu i kao da je znao od prvog trenutka gdje i na koji način da to obavi, što me je dodatno iznenadilo – otkriva Jelena.

Stefan je kasnije objasnio da nije imao planiran trenutak za prijedlog, jer je sve bilo teško isplanirati usred euforije oko diplomiranja. Kroz priču, može se primijetiti da je iskoristio trenutak dok se Jelena fotografirala kako bi postavio pitanje.

Jelena je bila oduševljena i ganuta, posebno nakon što je ugledala prsten. Ovaj nevjerojatan trenutak dijelili su s porodicom i prijateljima, stvarajući nezaboravne uspomene za budućnost. Njen momak je, dodaje, poseban, jedinstven i na svoj način duhovit.

– Vjerovala sam u njega u svakom smislu da je tajanstven i romantičan, ali ovo je stvarno prevazišlo moja očekivanja. Zaista, treba imati hrabrosti za tako nešto jer to je poseban trenutak koji se pamti. Ovim je samo pokazao koliko želi da ojača našu ljubav i da stavi jak temelj za dalju budućnost koja je ispred nas. Dosta toga nas očekuje i sve to što je ispred nas želimo da podijelimo i ostanemo jaki kao što jesmo – rekla je Jelena Vasiljević.

Ova priča o spontanom i emotivnom prijedlogu nakon uspješnog diplomiranja naglašava snagu njihove ljubavi i čini ih spremnima za budućnost koja je pred njima.

Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci